Copyright © 2013 ZE|BOUW. Alle rechten voorbehouden.

Home

Nieuws

Diensten

Projecten

Over ZE|BOUW

Contact

ZEBOUW

 

Projecten 

 

Op deze pagina kunt u de voortgang en resultaten van lopende en reeds afgeronde bouwprojecten waarnemen. Er is voor de projecten een onderverdeling gemaakt in de categorieën renovatie, ver- en nieuwbouw.

 

Per categorie kunt u voor ieder project een opdrachtomschrijving en een serie foto's bekijken. Aan de hand van die informatie hopen wij u een duidelijke impressie van de mogelijkheden van ZE | BOUW te geven.

 

 

 

Nieuwbouw

 

Een veel gehoorde droom is het bouwen van een eigen huis. Het gevoel van vrijheid en macht om tot in de fijnste details te kunnen bepalen hoe de totale woning er uit komt te zien, is voor veel mensen onbeschrijfbaar. Uw droomhuis geeft gegarandeerd de perfecte invulling aan uw wensen en behoeften. Wij vinden het noodzakelijk dat het verloop van het bouwproces dat ook doet. Er zijn daarom bij ZE|BOUW diverse opties te bespreken en te realiseren. U kunt altijd informeren naar de mogelijkheden.

 

Bekijk hier de projecten in de categorie nieuwbouw.

 

Verbouw 

 

Om optimaal van uw woning te kunnen genieten is het noodzakelijk dat uw bestaande of nieuwe huis aan uw verwachtingspatroon voldoet. Soms is hier een verbouwing voor nodig. Op die manier wordt er iets extra's gecreëerd dat perfect aansluit op de wensen en behoeften. Er kan op dit vlak gedacht worden aan zeer uiteenlopende wensen die kunnen variëren in kleine en grote verbouwingen. Wij dragen graag bij aan het vervullen van uw wensen. Neem contact op voor meer informatie.  

 

Bekijk hier de projecten in de categorie verbouw.

 

 

 

Renovatie 

 

Vroeg of laat zal een gebouw  verouderderen ten gevolgen van slijtage dat altijd en overal optreedt. Door het verouderen neemt de kans toe dat er complicaties optreden die van negatieve invloed zijn op het woongenot. Als u dit wilt voorkomen is het raadzaam om de mate van slijtage regelmatig te pijlen. Zo kunt u tijdig ingrijpen en de nodige maatregelen nemen. ZE|BOUW helpt u graag bij uw renovatieplannen, informeer naar de mogelijkheden voor meer informatie.

 

Bekijk hier de projecten in de categorie renovatie.

 

 

 

Contact

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van ZE | BOUW op het gebied van renovatie, ver- en nieuwbouw? Door middel van het contactformulier of de onderstaande gegevens kunt u vrijblijvend met ons in contact komen.

 

Ron Zeilstra

Piet Heinplaats 31

3134ZA Vlaardingen

 

T | 06 29 50 56 50

E | ronzeilstra@zebouw.nl