Copyright ┬ę 2013 ZE|BOUW. Alle rechten voorbehouden.

Home

Nieuws

Diensten

Projecten

Over ZE|BOUW

Contact

ZEBOUW

 

Diensten

 

Hier vindt u specifieke informatie met betrekking tot de dienstverlening die wij aanbieden. Wij staan altijd open voor uitdaginen en daarom voorzien wij onze klant graag in ondersteuning op zeer uiteenlopende gebieden. Mede door jarenlange ervaring zijn wij in de positie om direct voor u klaar te staan, ongeacht de vorm van het project.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Keuringen

 

Het bepalen van de bouwkundige staat van uw woning regelmatig gepaard met enkele aannames en wat goede hoop. Dat terwijl de staat van uw huis een grote invloed kan uitoefenen op uw emoties. Het is daarom niet geheel onverstandig om in dat geval te kiezen voor meer zekerheid. Achterstallig onderhoud of bouwkundige mankementen kunnen grote gevolgen met zich meebrengen.  

 

Lees verder

 

 

Begeleiding en toezicht 

 

Om een bouwproject succesvol af te ronden dient er vanzelfsprekend voldaan te worden aan de vooraf gestelde eisen. Daarnaast is het belangrijk dat het budget en de looptijd van het project binnen de afgesproken projectgrenzen blijven. Door klantgerichte bouwbegeleiding en/of -toezicht kan ZE | BOUW deze factoren tot in de details bewaken.

 

 

Lees verder

 

 

Voorbereiding en uitvoering

 

Een toonaangevend eindresultaat kan pas gerealiseerd worden als het bouwproces uiterst gedetailleerd voorbereid is. Op die manier kan de perfecte vertaling plaatsvinden van het bouwplan naar toepasbare oplossingen in de uitvoering. Het tot in de details voorbereiden van een project vormt in onze ogen de basis en is van grote invloed op het behalen van een succesvolle oplevering.

 

Lees verder

 

Contact

 

Bent u geïnteresseerd in de dienstverlening van ZE | BOUW? Door middel van het contactformulier of de onderstaande gegevens kunt u vrijblijvend met ons in contact komen.

 

 

Ron Zeilstra

Piet Heinplaats 31

3134ZA Vlaardingen

 

T | 06 29 50 56 50

E | ronzeilstra@zebouw.nl